ИПТВ Балкан

 • ИПТВ 24 часа бесплатен тест

  • Resources
   * Комплетен HD/3D/SD Квалитет
   * Ги подржува сите уреди
   * 3500 Канали
   * 2500 Филмови со превод
   * српски,хрватски,македонски

   Загарантирано
   * Активација за максимални 24 чаца
   * 99.9% Уптиме
   * Без скриени и замрзнати трошоци
   * 24/7/365 Техничка подршка
 • ИПТВ 1 Месец Претплата

  From €7.00/mo
  Order Now
  • Resources
   * Комплетен HD/3D/SD Квалитет
   * Ги подржува сите уреди
   * 3500 Канали
   * 2500 Филмови со превод
   * српски,хрватски,македонски

   Загарантирано
   * Активација за максимални 24 чаца
   * 99.9% Уптиме
   * Без скриени и замрзнати трошоци
   * 24/7/365 Техничка подршка
 • ИПТВ 3 Месеца Претплата

  From €18.00/3 mo
  Order Now
  • Resources
   * Комплетен HD/3D/SD Квалитет
   * Ги подржува сите уреди
   * 3500 Канали
   * 2500 Филмови со превод
   * српски,хрватски,македонски

   Загарантирано
   * Активација за максимални 24 чаца
   * 99.9% Уптиме
   * Без скриени и замрзнати трошоци
   * 24/7/365 Техничка подршка
 • ИПТВ 6 Месеца Претплата

  From €30.00/6 mo
  Order Now
  • Resources
   * Комплетен HD/3D/SD Квалитет
   * Ги подржува сите уреди
   * 3500 Канали
   * 2500 Филмови со превод
   * српски,хрватски,македонски

   Загарантирано
   * Активација за максимални 24 чаца
   * 99.9% Уптиме
   * Без скриени и замрзнати трошоци
   * 24/7/365 Техничка подршка
 • ИПТВ 1 Годишна Претплата

  From €50.00/yr
  Order Now
  • Resources
   * Комплетен HD/3D/SD Квалитет
   * Ги подржува сите уреди
   * 3500 Канали
   * 2500 Филмови со превод
   * српски,хрватски,македонски

   Загарантирано
   * Активација за максимални 24 чаца
   * 99.9% Уптиме
   * Без скриени и замрзнати трошоци
   * 24/7/365 Техничка подршка